Navn på brygget:
Øltype: BarleyWine
OG:
FG:
Farve (beregnet): 31,5 ECB
Beregnet Bitterhet: 35,6
Vørtermengde: 19l
Sluttvolum:
Malt:
7,84 kg Pale Malt 5,9 ECB
1,09 kg Caramel/Crystal Male 40ECB
0,98 kg Cara-Pils Malt 3,9 ECB
0,87 kg Munich I Malt 15 ECB
0,44 kg White Weat Malt 4,7 ECB
0,05kg Chocolate Malt 689,5 ECB
Vann:
19l til innmesking
10l til sluttskylling
Meskeskjema:
40min på 65,6 °C
40min på 70 °C
Humle:
108,74g East Kent Golding 4,1%AA – 60 min
54,37g East Kent Golding 4,1%AA – 15 min
27,23g East Kent Golding 5,4%AA – 0 min
Koketid:
60 min
Gjær:
2 pkg Wyeast #1318 London Ale III
Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: NN dager på ca 20 °C
Lagring: Bør helt sikkert lagres. Anbefaler ca 25 uker, avhengig av hva vi faktisk får som OG.