Navn på brygget: Olding
Øltype: Old Ale
OG: 1.058
FG: 1.014
Farve (beregnet): 39,9 ECB
Beregnet Bitterhet: 33,4
Vørtermengde: 20l
Malt:
4,5 kg Pale Ale Malt
0,25 kg Lys Karamell Malt
0,21 kg Carafa 1 / Sjokoloademalt
Vann:
22l til innmesking
10l til skylling
Meskeskjema:
90 min på 66 °C
Humle:
24 g Challenger 7,5% AA – 90 min
12 g Fuggles 4,5% AA – 90 min
12 g East Kent Golding 5,0% AA – 10 min
24 g Styrian Golding 5,4% AA – Tørrhumle
Koketid:
90 min
Gjær:
Starter på 1 pkg Wyeast #1028 London Ale
Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: NN dager på ca 20 °C