Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Surrehue (Brygg #18)

Navn på brygget: Surrehue
Øltype: Duoble / Imperial IPA
OG: 1.090 (beregnet)
FG: 1.022 (beregnet)
Farve (beregnet): 16,5 ECB
Beregnet Bitterhet: 123,3
Vørtermengde: 20l

Malt:
7,25 kg Pale Ale Malt
0,4 kg Lys karamellmalt

Vann:
19l til innmesking
18l til sluttskylling

Meskeskjema:
60 min på 67,8 °C

Humle:
100 g Galena 13% AA – 60 min
16,5 g Challenger 8% AA – 15 min
16,5 g Challenger 8% AA – 5 min

Koketid:
60 min

Gjær:
Lag starter på 1 pkg Wyeast #1272 American Ale II

Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: ca dager på ca 20 °C

Forfatter BareBryggPublisert 12. juni 201020. mars 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Sommerkveld (Brygg #17)
Neste Neste innlegg: Brygg #17 – Sommerkveld – ESB

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress