Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Sommerkveld (Brygg #17)

Navn på brygget: Sommerkveld
Øltype: ESB
OG: 1.060  (beregnet)
FG: 1.018 (beregnet)
Farve (beregnet): 16,8 ECB
Beregnet Bitterhet: 33
Vørtermengde: 50l

Malt:
11 kg Pale Ale Malt
1,5 kg Lys karamellmalt
1 kg Mørk karamellmalt

Vann:
60l til innmesking
13,5l til sluttskylling

Meskeskjema:
60 min på 67,8 °C

Humle:
133 g Fuggles 4,5% AA – 60 min
60 g Fuggles 4,5% AA – 15 min
15 g Styrian Golding 5,4% AA – Tørrhumle ca 10 dager

Koketid:
60 min

Gjær:
Lag 2x starter på 2 pkg Wyeast #1968 London ESB Ale

Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: 14 dager på ca 20 °C

Forfatter BareBryggPublisert 12. juni 201020. mars 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Brygg #16 – Olding – Old Ale
Neste Neste innlegg: Surrehue (Brygg #18)

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress