Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Solgløtt (Brygg #11)

Etikett - Solgløtt

Navn på brygget: Solgløtt
Øltype: Bitter
OG: 1.036
FG: 1.019
Farve (beregnet): 14,8 ECB
Beregnet Bitterhet: 38,2
Sluttvolum: 50l

Malt:
7,8 kg Pale Ale Malt
0,6 kg Cara-Pils Malt
0,6 kg Lys Karamellmalt

Vann:
60l til innmesking
10l til sluttskylling

Meskeskjema:
60 min på 67 °C

Humle:
80g Challenger 7,5%AA – 60 min
58g Challenger 7,5%AA – 10 min
19g Challenger 7,5%AA – 1 min

Koketid:
60 min

Gjær:
2 pkg Wyeast #1098 British Ale

Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: 14 dager på ca 20 °C

Forfatter BareBryggPublisert 19. august 201020. mars 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Brygg #20 – Buddy – American Lager
Neste Neste innlegg: JuleKveld

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress