
Navn på brygget: Bare Bayer
Øltype: Bayer
OG: 1.057 (beregnet)
FG: 1.015 (beregnet)
Farve (beregnet): 24,8 ECB
Beregnet Bitterhet: 15,0
Vørtermengde: 50l
Malt:
12.0 kg Münich II 22 EBC
Vann:
60l til innmesking
10l til sluttskylling
Meskeskjema:
30 min på 55,0 °C (Protein Rest)
60 min på 68,0 °C (Saccrification)
10 min på 75,6 °C (Mash Out)
Humle:
30 g Northern Brewer 10,5% AA – 60 min
35 g Hallertauer Hersbrucher 2,3% AA – 20 min
35 g Hallertauer Hersbrucher 2,3% AA – 10 min
Koketid:
60 min
Gjær:
Lag 4x starter på 4 pkg Wyeast #2308 Münich Lager
eller:
Slurry fra tidligere brygg
Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: 14 dager på ca 10 °C
Flaskes og lagres deretter ca 2 mnd ved 4 °C.