Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Anton (Brygg #22)

Anton - Etikett

Navn på brygget: Anton
Øltype: Vienna Lager

OG: 1.051 (beregnet)
FG: 1.012 (beregnet)
Farve (beregnet): 23,9 ECB
Beregnet Bitterhet: 25,3
Vørtermengde: 20l

Malt:
1,3 kg Vienna Malt 8 EBC
1,0 kg Münich II Malt 22 EBC
1,0 kg Pilsner Malt 2,5 EBC
0,5 kg Pale Malt 6,5 EBC
0,3 kg CaraPils Malt 4 EBC
0,3 kg CaraAmber/Mørk Karamellmalt Malt 80 EBC
0,05 kg Carafa I Malt 900 EBC

Vann:
20l til innmesking
8l til sluttskylling

Meskeskjema:
60 min på 67 °C (Saccrification)
10 min på 78 °C (Mash Out)

Humle:
40 g Saaz 3.8% AA – 60 min
25 g Saaz 3.8% AA – 15 min
25 g Hallertauer Hersbrucher 2.3% AA – 5 min

Koketid:
60 min

Gjær:
Lag 2x starter på 2 pkg Wyeast #2206 Bavarian Lager

Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: 14 dager på ca 10 °C
Flaskes og lagres deretter ca 2 mnd ved 4 °C.

Forfatter BareBryggPublisert 25. august 20101. april 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: JuleKveld
Neste Neste innlegg: Bare Bayer (Brygg #23)

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress