Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Peiskos (Brygg #25)

Navn på brygget: Peiskos
Øltype: Baltic Porter

OG: 1.065 (beregnet)
FG: 1.018 (beregnet)
Farve (beregnet): 20,1 ECB
Beregnet Bitterhet: 47,3
Vørtermengde: 50l

Malt:
12 kg Pale Ale Malt – 6,5 EBC
1,4 kg CaraAmber/Mørk karamellmalt – 80 EBC
0,3 kg Carafa I Malt – 900 EBC
0,14 kg Roasted Barley 1250 EBC
0,10 kg Black Malt – 1350 EBC

Vann:
60l til innmesking
11l til sluttskylling

Meskeskjema:
60 min på 67 °C

Humle:
80 g Fuggles 4,2 % AA – 60 min
35 g Challenger 7 % AA – 15 min
30 g Challenger 7 % AA – 1 min

Koketid:
60 min

Gjær:
Lag starter på 3 pkg Wyeast #1728 Scottish Ale
eller:
Slurry fra tidligere brygg.

Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: 14 dager på ca 10-12 °C
Alternativt: 14 dager på ca 18 °C

Forfatter BareBryggPublisert 10. oktober 201018. mars 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Brygg #24 – Julebukk – Krydret Bock
Neste Neste innlegg: Mørk Snø (Brygg #26)

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress