Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Mr Brown (Brygg #37)

Navn på brygget: Mr Brown
Øltype: Mild

OG: 1.034 (beregnet)
FG: 1.012 (beregnet)
Farve (beregnet): 46,9 ECB
Beregnet Bitterhet: 17,1
Vørtermengde: 20l

Malt:
2,8 kg Pale Ale Malt – 7 EBC
0,2 kg Carabohemian 200 EBC
0,2 kg Caramunich I – 90 EBC
0,2 kg Caramunich III – 150 EBC
0,1 kg Carafa Special I Malt – 900 EBC
0,05 kg Black Malt – 1350 EBC

Vann:
12l til innmesking
15l til sluttskylling

Meskeskjema:
60 min på 67 °C

Humle:
20 g Fuggles 4,2 % AA – 60 min
20 g Fuggles 4,2 % AA – 15 min
20 g Fuggles 4,2 % AA – 0 min
10 g Fuggles 4,2 % AA – Tørrhumling 14 dager

Koketid:
60 min

Gjær:
Starter på 1 pkg Wyeast #1028 London Ale

Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: 14 dager på ca 20 °C

Forfatter BareBryggPublisert 8. mars 201118. mars 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: SommerWit (Brygg 36)
Neste Neste innlegg: Sommernatt (Brygg #38)

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress