Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Sommernatt (Brygg #38)

Navn på brygget: Sommernatt
Øltype: Dunkeweizen
OG: 1.049
FG: 1.019
Farve (beregnet): 33,2 ECB
Beregnet Bitterhet: 11,5
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 20l

Malt:
1,65 kg Dark Wheat Malt 16 EBC
1,00 kg Pilsner Malt 2,5 EBC
1,00 kg Light Wheat Malt 3 EBC
0,80 kg Munich II 22 EBC
0,50 kg Carawheat 45 EBC
0,10 kg Carafa I 900 EBC

Vann:
50l til innmesking
11l til sluttskylling

Meskeskjema:
90 min på 67 °C

Humle:
24 g Hallertauer Mittelfrueh 4,0%AA – 60 min
8 g Hallertauer Mittelfrueh 4,0%AA – 0 min

Koketid:
60 min

Gjær:
1 pk Safbrew WB-06

Gjæringstemperatur og tid:
Gjæring: 14 dager på ca 20 °C

Forfatter BareBryggPublisert 8. mars 201118. mars 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Mr Brown (Brygg #37)
Neste Neste innlegg: Oktoberfest (Brygg #40)

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress