Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

SommerWit (Brygg 36)

Navn på brygget: SommerWit
Øltype: Wit
OG: 1.049
FG: 1.015
Farve (beregnet): 6.1 ECB
Beregnet Bitterhet: 11.2
Vørtermengde: 60l
Sluttvolum:  52l

Malt:
7,8 kg Wheat Malt
6kg Pilsner Malt

Vann:
50l til innmesking
11l til sluttskylling

Meskeskjema:
30 min på 50 °C  – Protein Rest
30 min på 67,8 °C – Saccharification
10 min på 75,6 °C – Mash Out

Humle:
60g Hallertauer Mittelfrueh 4,0%AA – 60 min
20g Hallertauer Mittelfrueh 4,0%AA – 0 min

Koketid:
60 min

Gjær:
Starter på 6 (gamle) pakker Wyeast #3944 – Belgian Wit

Gjæringstemperatur og tid:
Gjæring: 14 dager på ca 20 °C

Forfatter BareBryggPublisert 8. mars 201118. mars 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Brygg #38 – Sommernatt – Dunkelweizen
Neste Neste innlegg: Mr Brown (Brygg #37)

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress