Navn på brygget: SommerWit
Øltype: Wit
OG: 1.049
FG: 1.015
Farve (beregnet): 6.1 ECB
Beregnet Bitterhet: 11.2
Vørtermengde: 60l
Sluttvolum: 52l
Malt:
7,8 kg Wheat Malt
6kg Pilsner Malt
Vann:
50l til innmesking
11l til sluttskylling
Meskeskjema:
30 min på 50 °C – Protein Rest
30 min på 67,8 °C – Saccharification
10 min på 75,6 °C – Mash Out
Humle:
60g Hallertauer Mittelfrueh 4,0%AA – 60 min
20g Hallertauer Mittelfrueh 4,0%AA – 0 min
Koketid:
60 min
Gjær:
Starter på 6 (gamle) pakker Wyeast #3944 – Belgian Wit
Gjæringstemperatur og tid:
Gjæring: 14 dager på ca 20 °C