
Navn på brygget: Hoppende Hane 2
Øltype: English IPA
OG: 1.055 (beregnet)
FG: 1.016 (beregnet)
Farve (beregnet): 24,4 ECB
Beregnet Bitterhet: 52,8
Vørtermengde: 57l
Malt:
14.3 kg Pale Malt 7 EBC
1,3 kg CaraMunich III 150 EBC
Vann:
39l til innmesking
45l til sluttskylling
Meskeskjema:
60 min på 67,0 °C
Humle:
130,5 g Northern Brewer 8,5% AA – 60 min
73 g East Kent Goldings 5% AA – 15 min
130 g Styrian Goldings 5m4% AA – Dry Hop 14 dager
Koketid:
60 min
Gjær:
Starter på 3 pkg Wyeast #1099 Whitbread Ale
Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: 14 dager på ca 20 °C