Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Hoppende Hane 2 (Brygg 41)

Navn på brygget: Hoppende Hane 2
Øltype: English IPA

OG: 1.055 (beregnet)
FG: 1.016 (beregnet)
Farve (beregnet): 24,4 ECB
Beregnet Bitterhet: 52,8
Vørtermengde: 57l

Malt:
14.3 kg Pale Malt 7 EBC
1,3 kg CaraMunich III 150 EBC

Vann:
39l til innmesking
45l til sluttskylling

Meskeskjema:
60 min på 67,0 °C

Humle:
130,5 g Northern Brewer 8,5% AA – 60 min
73 g East Kent Goldings 5% AA – 15 min
130 g Styrian Goldings 5m4% AA – Dry Hop 14 dager

Koketid:
60 min

Gjær:
Starter på 3 pkg Wyeast #1099 Whitbread Ale

Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: 14 dager på ca 20 °C

Forfatter BareBryggPublisert 15. mai 201118. mars 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Oktoberfest (Brygg #40)
Neste Neste innlegg: Wrong Side of the Road (Brygg #42)

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress