Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Oktoberfest (Brygg #40)

Navn på brygget: Oktoberfest
Øltype: Märzen / Oktoberfest

OG: 1.062 (beregnet)
FG: 1.018 (beregnet)
Farve (beregnet): 29,6 ECB
Beregnet Bitterhet: 29,9
Vørtermengde: 20l

Malt:
2.00 kg Pilsner, Ekstra lys premium 2,5 EBC
1,50 kg Vienna Malt 8 EBC
1.00 kg Munich II 22 EBC
0,50 kg CaraMunich III 150 EBC
0,25 kg Carapils 4 EBC
0,10 kg Dark Wheat Makt 15 EBC

Vann:
16l til innmesking
10l til sluttskylling

Meskeskjema:
90 min på 67,0 °C

Humle:
30 g Tettnang 3,5% AA – 60 min
20 g Hallertauer Mittelfrue 4% AA – 60 min
20 g Saaz 3,8% AA – 15 min
10 g Hallertauer Mittelfrue 4% AA – 5 min

Koketid:
60 min

Gjær:
Slurry fra tidligere brygg

Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: 28 dager på ca 10 °C
Flaskes og lagres deretter ca 2 mnd ved 4 °C.

Forfatter BareBryggPublisert 15. mai 201118. mars 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Sommernatt (Brygg #38)
Neste Neste innlegg: Hoppende Hane 2 (Brygg 41)

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress