Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Brygg #137 – Gåserud

Gåserud – Saison

Gåserud er vår faste Saison, som lages med jevne mellomrom. Frisk, krydret og lettdrikkelig.

Bryggedato: 20/4-17
Tappedato: 19/5-17

OG: 1,064
FG: 1,008
Bitterhet: 20 IBU
Alkohol: 7,4%

Oppskriften er tilgjengelig her.

  • Bryggere: Jens
  • Tappere: Jens
Forfatter ØysteinPublisert 21. april 201719. mai 2017Kategorier Bryggelogg

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Brygg #138 – Sommertid
Neste Neste innlegg: Gåserud – Saison

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress