Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Gåserud – Saison

Oppskrift: Gåserud
Type: Saison

Gåserud er en av våre faste øl som brygges om igjen med jevne mellomrom. Oppskriften justeres noe fra gang til gang, avhengig av tilgjengelige råvarer men hovedsaklig er det den samme hver gang.

Recipe Details

Batch Size Boil Time IBU SRM Est. OG Est. FG ABV
60 L 60 min 20.0 IBUs 12.7 EBC 1.066 1.013 7.1 %

Fermentables

Name Amount %
Pilsner (Weyermann) 14.4 kg 78.18
Munich I (Weyermann) 1.2 kg 6.51
Wheat, Torrified 1.2 kg 6.51
Caramunich III (Weyermann) 420 g 2.28
Sugar, Table (Sucrose) 1.2 kg 6.51

Hops

Name Amount Time Use Form Alpha %
Cluster 80 g 60 min Boil Pellet 7
Saaz 68.6 g 0 min Boil Pellet 3

Yeast

Name Lab Attenuation Temperature
Belgian Saison I Ale (WLP565) White Labs 70% 20°C - 23.89°C
Belgian Saison II Yeast (WLP566) White Labs 82% 20°C - 25.56°C

Mash

Step Temperature Time
Mash In 65°C 60 min

Download

Download this recipe's BeerXML file
  • Bryggere:
  • Tappere:
Forfatter ØysteinPublisert 21. april 201721. april 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Brygg #137 – Gåserud
Neste Neste innlegg: 20/4-17 – Brygging av Sommertid og Gåserud

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress