Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Chico – American Pale Ale

Oppskrift: Chico
Type: American Pale Ale

Chico er en Amerikansk Pale Ale. Den er sterkt inspirert av Sierra Nevada Pale Ale som av mange ansees for å være definisjonen på Pale Ale.

Recipe Details

Batch Size Boil Time IBU SRM Est. OG Est. FG ABV
15.9 gal 60 min 30.9 IBUs 20.6 EBC 1.059 1.010 6.5 %
Actuals 1.052 1.008 5.8 %

Style Details

Name Cat. OG Range FG Range IBU SRM Carb ABV
American Pale Ale 18 B 1.045 - 1.06 1.01 - 1.015 30 - 50 9.9 - 19.7 2.3 - 3 4.5 - 6.2 %

Fermentables

Name Amount %
Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) 34.833 lbs 90.8
Caramunich I (Weyermann) 3.527 lbs 9.2

Hops

Name Amount Time Use Form Alpha %
Cluster 1.76 oz 60 min Boil Pellet 8.5
Cluster 1.06 oz 30 min Boil Pellet 8.5
Cascade 2.65 oz 10 min Boil Pellet 6.7
Cascade 5.29 oz 0 min Boil Pellet 6.7
Cascade 5.29 oz 7 days Dry Hop Pellet 6.7

Yeast

Name Lab Attenuation Temperature
California Ale (WLP001) White Labs 77% 68°F - 73°F

Mash

Step Temperature Time
Mash In 147.9°F 60 min

Download

Download this recipe's BeerXML file
  • Bryggere:
  • Tappere:
Forfatter ØysteinPublisert 26. august 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: 16/8 – Tapping av surøl
Neste Neste innlegg: Tintin – Belgisk Blonde

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress