Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Brygg #156a – Rimfakse

Rimfakse – Mørk Surøl

Rimfakse er laget som en blanding av 2/3 vørter fra Quadruppel/BarleyWine og 1/3 vørter fra Julekveld. I tillegg er det tilsatt maltekstrakt.

Vørteren primærgjæres med WLP500 slurry fra batch #151 – Tintin.
Deretter er 11 liter overført til en liten PET beholder for sekundærgjæring med The Yeast Bay – Melange, som tidligere er brukt en gang for å gjære batch #129b – Skinfakse. Resten brukes i batch #156b – Nidhogg.

OG: 1.058
FG:
Bitterhet:
Alkohol:

  • Bryggere: Bengt, Jens og Øystein
  • Tappere:
Forfatter ØysteinPublisert 9. november 201710. november 2017Kategorier Bryggelogg

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Brygg #155b – En Glad Munk
Neste Neste innlegg: Brygg #156b – Nidhogg

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress