Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Brygg #136 – Rouge Stout

Rouge Stout – Syrnet Oatmeal Stout

Rouge Stout er laget med andre skylling fra mesken vi brukte til å lage batchene #134a, #134b og #135a, det vil si Konge, Prinsen og Bring.

Vørteren ble kokt i 15 minutter med 5 gram Centennial humle før den ble kjølt ned og gjæret med Bootleg  Biology – Sour Solera Blend Spring 2016 (2. generasjon).

Etter gjennomført primærgjæring ble de 20 litrene tilsatt 3kg Kirsebærpure, 800g Bringebær og 500g Tranebær før den fikk gjære ferdig noe måneder.

  • Bryggere: Bengt, Fredrik, Jens og Øystein
  • Tappere: Bengt, Jens, Fredrik og Øystein
Forfatter ØysteinPublisert 16. april 201816. april 2018Kategorier Bryggelogg

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: S1T5c – Matua
Neste Neste innlegg: 2018.04.16 – Tapping av konkurranseøl og noen til

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress