Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

20/11-18 Brygging av Solera og Spontantgjæret øl.

Vi var samlet for å lage kommende surøl.

Den første batchen var en tradisjonell belgisk «Turbid Mash», som er en gammel og omfattende måte å meske på, men som gir en vørter som inneholder mer å spise på over tid for villgjær og bakterier.
Batch #177 – Turbid Mash

Den andre batchen var en «The Rare Barrel – Golden Sour», som er den vanlige lyse surølen vi lager både til Solera’en og til diverse andre lyse surølprosjekter.
Batch #178 – Golden Sour

Tre dunker med villgjær til testutgjøring og senere smaking.
  • Bryggere:
  • Tappere:
Forfatter ØysteinPublisert 21. november 201811. mars 2019Kategorier Aktivitet

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Brygg #178 – Golden Sour – The Rare Barrel
Neste Neste innlegg: Brygg #179 – Mørk Snø

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress