Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

3/6-19 – Brygging av sur og villgjærøl, flasking av Brut IPA

Vi hadde en liten samling for brygge en ny runde øl til Solera’en. I tillegg tok vi litt av denne vørteren til testing av diverse villgjær, og vi brukte 22 liter til en runde med spontangjæring som vi skal se hvordan det går med om et års tid eller så.

I og med at vi skulle brygge en dobbel-batch var det litt enklere under meskingen med den nye store meskeboksen på 150 liter. Mesking var derfor ekstra greit, så Jens og Øystein brukte denne tiden til å flaske Brut IPA’en Solskinn som ble brygget for to uker siden.

I tillegg gjorde vi en del av avtappingen av Solera’en som skal fylles opp om en uke eller to når primærgjæring er ferdig.

Mer detaljert bryggelogg finnes her.

  • Bryggere:
  • Tappere:
Forfatter ØysteinPublisert 3. juni 201914. juni 2019Kategorier Aktivitet

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Brygg #188 – Solera, Surøl og Villgjærøl
Neste Neste innlegg: Brygg #185 – Solskinn

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress