Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Brygg #222 – Gåserud

Gåserud – Saison

Gåserud er vår faste Saison, som lages med jevne mellomrom. Frisk, krydret og lettdrikkelig.

Dette er niende gangen Gåserud er brygget som en ren saison, i tillegg til de 6 variantene vi har laget med Brett-gjær tilsatt i tillegg.

Bryggedato: 28/3-22
Tappedato: 12/4-22

OG: 1,054
FG: 1,009
Bitterhet: 23 IBU
Alkohol: 6,0%

Oppskriften er tilgjengelig her.

  • Bryggere: Jens
  • Tappere: Jens
Forfatter ØysteinPublisert 20. april 202220. april 2022Kategorier Bryggelogg

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Brygg #221 – Havel
Neste Neste innlegg: Brygg #223 – Belgisk Sommer

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress