Brygg #19 – Helga – German Lager

Brygg: Helga – German Lager
Bryggedato: 12/8-2010
Tappedato: 1/9-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Simon, Øystein 
Tappere: Bengt, Jens, Lars, Simon, Trond, Øystein

Viktige data:
OG: 1,040
FG: 1,011
Alkohol: 3,8

Det ble tappet 98 flasker.
Fordeling:
Bengt – 18 – Hentet alle
Erik – 12 – Hentet alle
Jens – 18 – Hentet alle
Lars – 6 – Hentet alle
Simon – 18  – Hentet alle
Trond – 6 – Hentet alle
Øystein – 18 – Hentet alle
Overskytende – 1 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften German Lager

Etikett:
 

Brygg #18 – Surrehue – Double IPA

Brygg: Surrehue – Double IPA
Bryggedato: 15/6-2010
Tappedato: 1/7-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Lars, Simon, Øystein 
Tappere: Erik, Jens, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,055
FG: 1,020 
Alkohol: 4,69 

Det ble tappet 37 flasker.
Fordeling:
Bengt – 5 (Hentet 5)
Erik – 8
Jens – 3 (Hentet 3)
Lars – 5 (Hentet 5)
Simon – 5 (Hentet 5)
Trond – 1
Øystein – 8 (Hentet 8)
Overskytende – 1 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften Double IPA

Etikett:
 

Brygg #17 – Sommerkveld – ESB

Brygg: Sommerkveld – ESB
Bryggedato: 15/6-2010
Tappedato: 1/7-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Erik, Jens, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,047
FG: 1,016
Alkohol: 4,04 

Det ble tappet 95 flasker.
Fordeling:
Bengt – 14 (Hentet 14)
Erik – 21 (Hentet 21)
Jens – 7 (Hentet 7)
Lars – 14 (Hentet 14)
Simon – 14 (Hentet 14)
Trond – 1
Øystein – 21 (Hentet 21)
Overskytende – 2 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften ESB

Etikett:

Brygg #16 – Olding – Old Ale

Brygg: Olding – Old Ale
Bryggedato: 1/6-2010
Tappedato: 15/-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Bengt, Erik, Lars, Simon, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,058
FG: 1,013 
Alkohol: 5,9% 

Det ble tappet 29 flasker.
Fordeling:
Bengt – 4 (Hentet 4)
Erik – 4 (Hentet 4)
Jens – 3 (Hentet 3)
Lars – 4 (Hentet 4)
Simon – 4(Hentet 4)
Trond – 1
Øystein – 4 (Hentet 4)
Overskytende – 4 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften Olding

Etikett:

 

Brygg #15 – Nøgen & Klar – IPA

Brygg: – Nøgen & Klar – IPA
Bryggedato: 1/6-2010
Tappedato: 15/6-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Bengt, Erik, Lars, Simon, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,063
FG: 1,017 
Alkohol: 6% 

Det ble tappet 62 flasker.
Fordeling:
Bengt – 10 (Hentet 10)
Erik -10 (Hentet 10)
Jens – 7 (Hentet 7)
Lars – 10 (Hentet 10)
Simon – 10(Hentet 10)
Trond – 1
Øystein – 10 (Hentet 10)
Overskytende – 3 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften Nøgne & Klar

Etikett:
 

Brygg #13 – Høstmørke – Barleywine

Brygg: – Barleywine
Bryggedato: 15/5-2010
Tappedato:

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,091 
FG: 1,030 
Alkohol: 8,0 % 

Det ble tappet 26 flasker.
Fordeling:
Bengt – 4 (Hentet 4)
Erik – 4 (Hentet 4)
Jens – 4 (Hentet 4)
Lars – 4 (Hentet 4)
Simon – 4(Hentet 4)

Trond – 1
Øystein – 4 (Hentet 4)
Overskytende – 0 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften Barleywine

Etikett:
 

Brygg #12 – Sommertid – Weizen

Brygg: Sommertid  – Weissbier
Bryggedato: 15/5-2010
Tappedato: 1/6-2010

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystien
Tappere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystien

Viktige data:
OG: 1,066
FG: 1,018
Alkohol: 6,3%

Det ble tappet 61 flasker.
Fordeling:
Bengt – 10 (Hentet 10)
Erik – 10
Jens – 10 (Hentet 10)
Lars – 10
Simon – 10
Trond – 1
Øystein – 10 (Hentet 10)
Overskytende – 0 (settes til forbruk i pub’en)
 

Brygget etter oppskriften Sommertid

Etikett:
 

Brygg #14 – Svartjul 2. edt.

Brygg: Svartjul 2. edt. – Imperial Stout
Bryggedato: 15/5-2010
Tappedato: 1/6-2010

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein

Viktige data:
OG: 1,055
FG: 1,021
Alkohol: 4,4 %

Det ble tappet 79 flasker.
Fordeling:
Bengt – 12 (Hentet 12)
Erik – 12 (Hentet 12)
Jens – 12 (Hentet 12)
Lars – 12 (Hentet 12)
Simon – 12(Hentet 12)

Trond – 1
Øystein – 12 (Hentet 12)
Overskytende – 5 (settes til forbruk i pub’en)
 

Brygget etter oppskriften Svartjul 2. Edt.

Etikett:

 

Gjestebrygg #01 – TourØL 2010

Brygg: TourØL 2010 –  Best Bitter
Bryggedato: 14/4-2010
Tappedato: 3/5-2010

Bryggere: Per Christian & Øystein
Tappere: Per Christian & Øystein

Viktige data:
OG: 1.061
FG: 1.019
Alkohol: 5,4%

Det ble tappet 83 flasker.
Fordeling:
Brygget ble gjort for å ha et eget øl til “Tour de Sandefjord 2010”, en årlig sykkeltur fra Asker til Sandefjord.
I tillegg fordeles det flasker med:
1 flaske til pub’en
1 flaske til hver andelshaver i BareBrygg
Resten går til Tour’ens deltagere ved annkomst i Sandefjord.

Etikett:
Etikett - TourØL 2010 

Brygg #11 – Solgløtt – Bitter

Brygg: Solgløtt – Bitter
Bryggedato: 17/3-2010
Tappedato: 30/3-2010

Bryggere: Bengt, Jens, Trond, Øystein
Tappere: Bengt, Simon, Øystein

Viktige data:
OG: 1.036
FG: 1.019
Alkohol: 2.2%

Det ble tappet 105 flasker.
Fordeling:
Bengt – 27 (hentet 1)
Erik – 1 (hentet 1)
Jens – 18 (hentet 18)
Lars – 1 (hentet 1)
Simon – 9 (hentet 9)
Trond – 18
Øystein – 27 (hentet 27)
Overskytende – 3 (settes til forbruk i pub’en)

Etikett:
Etikett - Solgløtt