Brygg #23 – Bare Bayer – Munchener Dunkel

Brygg: Bare Bayer – Bayer / Munchener Dunkel
Bryggedato: 21/9-2010
Tappedato: Dunk 1: 12/10-2010, Dunk 2: 17/10-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Dunk 1: Bengt, Jens, Simon, Øystein 
Tappere: Dunk 2: Bengt, Erik, Jens, Trond, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,054
FG: 1,016
Alkohol: 3,78
 

Det ble tappet 94 flasker.
Fordeling:
Bengt – 16
Erik – 14 (hentet)
Jens – 15 (hentet 15)
Lars – 11
Simon – 13 (hentet 13)
Trond – 4 (hentet 4)
Øystein – 16  (hentet 16)
Overskytende – 2 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften Bayer

Etikett:

Brygg #22 – Anton – Vienna Lager

Brygg: Anton
Bryggedato: 1/9-2010
Tappedato: 21/9-2010

Bryggere: Bengt, Jens, Lars, Simon, Trond, Øystein
Tappere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein

Viktige data:
OG: 1,050
FG: 1,016 
Alkohol: 4,4%

Det ble tappet 33 flasker.
Fordeling:
Bengt – 5
Erik – 2 (hentet)
Jens – 5 (Hentet 5)
Lars – 5
Simon – 5 (Hentet 5)
Trond – 3 (Hentet 3)
Øystein – 5 (Hentet 5)
Overskytende – 2 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften Vienna Lager

Etikett:
Anton - Etikett

Brygg #21 – JuleKveld – JuleLager

Brygg: JuleKveld
Bryggedato: 1/9-2010
Tappedato: 21/9-2010

Bryggere: Bengt, Jens, Lars, Simon, Trond, Øystein
Tappere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein

Viktige data:
OG: 1,053
FG: 1,020
Alkohol: 4,3 %

Det ble tappet 85 flasker.
Fordeling:
Bengt – 14
Erik – 5 (Pakket i eske)
Jens – 14 (Hentet 14)
Lars – 14 (Hentet 14)
Simon – 14 (Hentet 14)
Trond – 9 (Hentet 9)
Øystein – 14 (Hentet 14)
Overskytende – 0

Brygget etter oppskriften JuleLager

Etikett:
JuleKveld - Etikett

Brygg #20 – Buddy – American Lager

Brygg: Buddy – American Lager
Bryggedato: 12/8-2010
Tappedato: 1/9-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Simon, Øystein 
Tappere: Bengt, Jens, Lars, Simon, Trond, Øystein

Viktige data:
OG: 1,047
FG: 1,016 
Alkohol: 3,1

Det ble tappet 32 flasker.
Fordeling:
Bengt – 5 – Hentet alle
Erik – 3 – Hentet alle
Jens – 5 – Hentet alle
Lars – 2 – Hentet alle
Simon – 5 – Hentet alle
Trond – 2 – Hentet alle
Øystein – 5 – Hentet alle
Overskytende – 4 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften American Lager

Etikett:

 

Brygg #19 – Helga – German Lager

Brygg: Helga – German Lager
Bryggedato: 12/8-2010
Tappedato: 1/9-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Simon, Øystein 
Tappere: Bengt, Jens, Lars, Simon, Trond, Øystein

Viktige data:
OG: 1,040
FG: 1,011
Alkohol: 3,8

Det ble tappet 98 flasker.
Fordeling:
Bengt – 18 – Hentet alle
Erik – 12 – Hentet alle
Jens – 18 – Hentet alle
Lars – 6 – Hentet alle
Simon – 18  – Hentet alle
Trond – 6 – Hentet alle
Øystein – 18 – Hentet alle
Overskytende – 1 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften German Lager

Etikett:
 

Brygg #18 – Surrehue – Double IPA

Brygg: Surrehue – Double IPA
Bryggedato: 15/6-2010
Tappedato: 1/7-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Lars, Simon, Øystein 
Tappere: Erik, Jens, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,055
FG: 1,020 
Alkohol: 4,69 

Det ble tappet 37 flasker.
Fordeling:
Bengt – 5 (Hentet 5)
Erik – 8
Jens – 3 (Hentet 3)
Lars – 5 (Hentet 5)
Simon – 5 (Hentet 5)
Trond – 1
Øystein – 8 (Hentet 8)
Overskytende – 1 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften Double IPA

Etikett:
 

Brygg #17 – Sommerkveld – ESB

Brygg: Sommerkveld – ESB
Bryggedato: 15/6-2010
Tappedato: 1/7-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Erik, Jens, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,047
FG: 1,016
Alkohol: 4,04 

Det ble tappet 95 flasker.
Fordeling:
Bengt – 14 (Hentet 14)
Erik – 21 (Hentet 21)
Jens – 7 (Hentet 7)
Lars – 14 (Hentet 14)
Simon – 14 (Hentet 14)
Trond – 1
Øystein – 21 (Hentet 21)
Overskytende – 2 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften ESB

Etikett:

Brygg #16 – Olding – Old Ale

Brygg: Olding – Old Ale
Bryggedato: 1/6-2010
Tappedato: 15/-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Bengt, Erik, Lars, Simon, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,058
FG: 1,013 
Alkohol: 5,9% 

Det ble tappet 29 flasker.
Fordeling:
Bengt – 4 (Hentet 4)
Erik – 4 (Hentet 4)
Jens – 3 (Hentet 3)
Lars – 4 (Hentet 4)
Simon – 4(Hentet 4)
Trond – 1
Øystein – 4 (Hentet 4)
Overskytende – 4 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften Olding

Etikett:

 

Brygg #15 – Nøgen & Klar – IPA

Brygg: – Nøgen & Klar – IPA
Bryggedato: 1/6-2010
Tappedato: 15/6-2010 

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Bengt, Erik, Lars, Simon, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,063
FG: 1,017 
Alkohol: 6% 

Det ble tappet 62 flasker.
Fordeling:
Bengt – 10 (Hentet 10)
Erik -10 (Hentet 10)
Jens – 7 (Hentet 7)
Lars – 10 (Hentet 10)
Simon – 10(Hentet 10)
Trond – 1
Øystein – 10 (Hentet 10)
Overskytende – 3 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften Nøgne & Klar

Etikett:
 

Brygg #13 – Høstmørke – Barleywine

Brygg: – Barleywine
Bryggedato: 15/5-2010
Tappedato:

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,091 
FG: 1,030 
Alkohol: 8,0 % 

Det ble tappet 26 flasker.
Fordeling:
Bengt – 4 (Hentet 4)
Erik – 4 (Hentet 4)
Jens – 4 (Hentet 4)
Lars – 4 (Hentet 4)
Simon – 4(Hentet 4)

Trond – 1
Øystein – 4 (Hentet 4)
Overskytende – 0 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften Barleywine

Etikett: