Vintersaison er et nytt brygg for oss.
Vi har her forsøkt oss på saisonvarianten «Saison l’hiver», noe som vil si en mørk saison brygget for vinteren.
Hovedårsaken til denne bryggingen var for oss å lage en øl som vi kunne teste ut det første av de tre eikefatene vi har kjøpt. Vi brygget derfor en dobbel batch for å sikre at vi hadde nok øl til fatet som vi etter vhert fant ut rommet drøyt 90 liter.
Når vi hadde fylt fatet var det fortsatt ca 25 liter til overs som vi tappet på flaske.
Resten av denne ølen skal ligge på fat en ubestemt periode, men det skal smakes jevnlig slik at vi forhåpentligvis kan følge med på utviklingen dens.
Bryggedato: 7/10-15
Tappedato: 4/11-15
Bryggere: Bengt, Jens, Øystein
Tappere: Bengt, Jens, Øystein
OG: 1,058
FG: 1,003
Alk: 7,2%