Gå til innhold
Bryggeklubben BareBrygg

Bryggeklubben BareBrygg

BareBrygg- Bryggeklubben

  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook

Sitrus IPA (Brygg #47)

Navn på brygget: Sitrus IPA
Øltype: Spiced American IPA
OG: 1064 (beregnet)
FG: 1015 (beregnet)
Farve (beregnet): 18,5 ECB
Beregnet Bitterhet: 57,1
Volum: 40l

Malt:
11,5 kg Pale Malt 7 EBC
0,5 kg CaraHell 25 EBC
0,5 kg CaraMunich I 90 EBC

Vann:
34l til innmesking
25l til sluttskylling

Meskeskjema:
90min på 67 °C

Humle:
100g Cascade Pellets 6,6%AA – 60 min
100g Cascade Pellets 6,6%AA – 15 min
100g Cascade Pellets 6,6%AA – 1 min
(90g Cascade Pellets 6,6%AA – Tørrhumling)

Tilsetninger:
4 ts Sitronskall – 10 min
5 ts Søt Appelsinskall – 10 min
7 ts Knust Korianderfrø – 10 min

Koketid:
60 min

Gjær:
Starter fra 2 pkg Wyeast #1272 American Ale II

Gjæringstemperatur og tid:
Primærgjæring: 14 dager på ca 20 °C

Forfatter BareBryggPublisert 15. mai 201118. mars 2017Kategorier Oppskrifter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Innleggsnavigasjon

Tidligere Forrige innlegg: Kaskade 2 (Brygg #46)
Neste Neste innlegg: Brygg #39 – Bare Bayer 2

Kategorier

  • Aktivitet
  • Artikler
  • Bryggelogg
  • Nyheter BareBrygg
  • Oppskrifter

Siste kommentarer

  • Tommy Hansen til Brygg #149 – Sommertid
  • Arnljot Kristiansen til 12/7 – Brygging av Brett-øl

Arkiv

Siste poster fra Facebook

[fts_facebook type=page id=BareBrygg posts=2 height=100%px posts_displayed=page_only]
  • BareBrygg
  • Bryggeklubben BareBrygg
  • Ølklubben BareBrygg
  • Facebook
Bryggeklubben BareBrygg Drevet av WordPress