Brygg #13 – Høstmørke – Barleywine

Brygg: – Barleywine
Bryggedato: 15/5-2010
Tappedato:

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein 

Viktige data:
OG: 1,091 
FG: 1,030 
Alkohol: 8,0 % 

Det ble tappet 26 flasker.
Fordeling:
Bengt – 4 (Hentet 4)
Erik – 4 (Hentet 4)
Jens – 4 (Hentet 4)
Lars – 4 (Hentet 4)
Simon – 4(Hentet 4)

Trond – 1
Øystein – 4 (Hentet 4)
Overskytende – 0 (settes til forbruk i pub’en)

Brygget etter oppskriften Barleywine

Etikett:
 

Brygg #12 – Sommertid – Weizen

Brygg: Sommertid  – Weissbier
Bryggedato: 15/5-2010
Tappedato: 1/6-2010

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystien
Tappere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystien

Viktige data:
OG: 1,066
FG: 1,018
Alkohol: 6,3%

Det ble tappet 61 flasker.
Fordeling:
Bengt – 10 (Hentet 10)
Erik – 10
Jens – 10 (Hentet 10)
Lars – 10
Simon – 10
Trond – 1
Øystein – 10 (Hentet 10)
Overskytende – 0 (settes til forbruk i pub’en)
 

Brygget etter oppskriften Sommertid

Etikett:
 

Brygg #14 – Svartjul 2. edt.

Brygg: Svartjul 2. edt. – Imperial Stout
Bryggedato: 15/5-2010
Tappedato: 1/6-2010

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein
Tappere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Øystein

Viktige data:
OG: 1,055
FG: 1,021
Alkohol: 4,4 %

Det ble tappet 79 flasker.
Fordeling:
Bengt – 12 (Hentet 12)
Erik – 12 (Hentet 12)
Jens – 12 (Hentet 12)
Lars – 12 (Hentet 12)
Simon – 12(Hentet 12)

Trond – 1
Øystein – 12 (Hentet 12)
Overskytende – 5 (settes til forbruk i pub’en)
 

Brygget etter oppskriften Svartjul 2. Edt.

Etikett:

 

Gjestebrygg #01 – TourØL 2010

Brygg: TourØL 2010 –  Best Bitter
Bryggedato: 14/4-2010
Tappedato: 3/5-2010

Bryggere: Per Christian & Øystein
Tappere: Per Christian & Øystein

Viktige data:
OG: 1.061
FG: 1.019
Alkohol: 5,4%

Det ble tappet 83 flasker.
Fordeling:
Brygget ble gjort for å ha et eget øl til «Tour de Sandefjord 2010», en årlig sykkeltur fra Asker til Sandefjord.
I tillegg fordeles det flasker med:
1 flaske til pub’en
1 flaske til hver andelshaver i BareBrygg
Resten går til Tour’ens deltagere ved annkomst i Sandefjord.

Etikett:
Etikett - TourØL 2010 

Brygg #11 – Solgløtt – Bitter

Brygg: Solgløtt – Bitter
Bryggedato: 17/3-2010
Tappedato: 30/3-2010

Bryggere: Bengt, Jens, Trond, Øystein
Tappere: Bengt, Simon, Øystein

Viktige data:
OG: 1.036
FG: 1.019
Alkohol: 2.2%

Det ble tappet 105 flasker.
Fordeling:
Bengt – 27 (hentet 1)
Erik – 1 (hentet 1)
Jens – 18 (hentet 18)
Lars – 1 (hentet 1)
Simon – 9 (hentet 9)
Trond – 18
Øystein – 27 (hentet 27)
Overskytende – 3 (settes til forbruk i pub’en)

Etikett:
Etikett - Solgløtt 

Brygg #10 – Tunge Saker – Baltic Porter

Brygg: Tunge Saker – Baltic Porter
Bryggedato: 3/3-2010

Bryggere: Bengt, Jens, Simon, Trond, Øystein

Viktige data:
OG: 1.075
FG: 1.035
Alkohol: 5,25 %

Beklageligvis ble det gjort en feil under tapping av øl’en, slik at det er ikke karboneringssukker på halvparten av flaskene.

Det ble tappet 32 flasker med karboneringssukker og 33 uten.
Fordleing, flasker med sukker:
Bengt – 5
Erik – 1 – Hentet 1
Jens – 5 – Hentet 5
Lars – 1 – Hentet 1
Simon – 5 – Hentet 5
Trond – 5
Øystein – 5 – Hentet 5.
Overskytende – 4 (settes til forbruk i pub’en)

Fordeling, flasker uten sukker:
Bengt – 6
Erik – 1
Jens – 6
Lars – 1
Simon – 6
Trond – 6
Øystein – 6
Overskytende – 0 (settes til forbruk i pub’en)

Etikett - Tunge Saker

Brygg #09 – Ruslende Hane – IPA

Brygg: Ruslende Hane – IPA
Bryggedato: 17/2-2010

Det andre av to påskeøl for 2010.
Samme brygg som Hoppende Hane, men er ikke tørrhumlet.

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Simon, Øystein

Viktige data:
OG: 1.055
FG: 1.022
Alkohol: 4.33 %

Bengt –
Erik –
Jens – N – har hentet alle
Lars –
Simon – N – har hentet alle
Trond –
Øystein – N – Har hentet alle
Overskytende –  (settes til forbruk i pub’en)

Etikett - Ruslende Hane

Brygg #08 – Hoppende Hane – IPA

Brygg: Hoppende Hane – IPA
Bryggedato: 17/2-2010

Det første av to påskeøl for 2010.
Samme brygg som Ruslende Hane, men tørrhumlet med 100g Styrian Golding.

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Simon, Øystein

Viktige data:
OG: 1.055
FG: 1.017
Alkohol: 4.99 %

Bengt –
Erik –
Jens – N – Har hentet alle
Lars –
Simon –
Trond –
Øystein – N – Har hentet alle
Overskytende –  (settes til forbruk i pub’en)

Etikett - Hoppende Hane

Brygg #07 – BareVår – Tsjekkisk Lager

Nå skal vi forsøke oss på en pils for første gang.

Brygg: BarePils
Bryggedato: 10/2-2010

Bryggere: Bengt, Erik, Jens, Lars, Simon, Trond, Øystein

Tappet: 24/2-2010

BareVår #1:
Bengt – 5 – Hentet 1.
Erik – 5 – Hentet 5.
Jens – 5 – Hentet 5.
Lars – 5 – Hentet 5.
Simon – 5 – Hentet 5.
Trond – 5
Øystein – 5 – Hentet 5.
Overskytende – 4 (settes til forbruk i pub’en)

BareVår #2:
Bengt – 5 – Hentet 1.
Erik – 5 – Hentet 5.
Jens – 5 – Hentet 5.
Lars – 5 – Hentet 5.
Simon – 5 – Hentet 5.
Trond – 5
Øystein – 5 – Hentet 5.
Overskytende – 4 (settes til forbruk i pub’en)

Etikett - BareVår